Om Alltomkakelugnar.se

Vi som står bakom den här sajten är själva ägare till en kakelugn som är närmare 100 år gammal. Det är en enkel, vit, slät kakelugn som för 25 år sedan räddades ur ett övergivet stationshus av en klok gammal stins.
Räddad från att dö rivningsdöden fick den sedan finna sig i att vila i gamla banankartonger under en sommarstuga innan vi fick chansen att köpa den. Nu tronar den malligt på hedersplatsen i vårt gamla hus och räddar oss undan plötsliga köldknäppar. På resans gång har vi själva fått söka kunskap om kakelugnar, och den kunskapen vill vi gärna dela med oss av.  
 

Allt om kakelugnar vill vara den främsta sajten för dig som vill veta mer om kakelugnar förr eller nu, vill veta hur man tar hand om och får ut mer av sin kakelugn, vill veta mer om smartare eldning  – och inte minst: för dig som går och längtar efter en egen kakelugn. Sluta längta och skrid till handling: det finns en rackarns massa skäl för att äga en kakelugn – och du hittar dem alla här på Allt om kakelugnar.

VARMT välkommen! 

Vad vill du läsa mer om här på Allt om kakelugnar?
Tipsa oss gärna! Skriv mailadressen så här:
info[här skriver du in snabel-a-tecknet]alltomkakelugnar.
se 
(Att vi inte skriver ut mailadressen beror på att vi då översvämmas av SPAM som snappar upp e-postadresser på nätet. Tack för din förståelse och för att du själv skriver in adressen!)